Om oss

Nordschakt är ett företag med verksamhet inom bergkrossning, mark och anläggningsprojekt, transport och uthyrning av entreprenadmaskiner. Vi bygger långsiktiga relationer, genom hög service, väl utförda arbeten och bra prisnivå.
Företaget grundades 2005 av Fredrik Andersson och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Vi har vårt säte i Hedemora men arbetar i hela Sverige.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi hjälper dig med:

  • Bergkrossning
  • Mark och anläggningsprojekt
  • Uthyrning av entreprenadmaskiner
  • Transporter

Vi är även medlem i landets ledande bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer, ME.
ME företräder och stödjer medlemmarna och arbetar för branschens utveckling. Vi är även medlem i SBMI (Sveriges bergmaterial industri).

 

Vår filosofi

Nordschakt är ett företag som bygger långsiktiga relationer, genom hög service, väl utförda arbeten och bra prisnivå. Våra kunder återkommer, år efter år. Det ger en kontinuitet som är viktig både för oss och för dem. Vi jobbar mycket med stora, långsiktiga uppdrag, och samtidigt är vår flexibilitet och snabbhet en av våra framgångsfaktorer. Vi känner en stolthet över att kunna leverera mer än vad kunden förväntar sig.
– Nöjda kunder är vårt motto i arbetet